McDonald’s Piaţa Victoriei – primul restaurant cu livrare

De: Mioara Tronaru / 25.02.2013, 15:07
McDonald’s Piaţa Victoriei – primul restaurant cu livrare
McDonald’s România lansează primul restaurant care oferă servicii de livrare. Acest serviciu este disponibil zilnic în intervalul orar 10.00 – 18.00 şi este valabil pentru zona Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Restaurantele McDonald’s sunt recunoscute pentru calitatea produselor şi serviciilor, promptitudinea cu care îşi onorează fiecare comandă, dar şi pentru ofertele atractive. Anual, compania vine în întâmpinarea consumatorilor cu soluţii avantajoase pentru a răspunde nevoilor cotidiene ale acestora. Astfel, începând cu luna decembrie 2012, McDonald’s România a dezvoltat pentru zona  Piaţa Victoriei din Bucureşti primul serviciu McDelivery din ţară. ”Consumatorii noştri sunt cei la care ne raportăm în fiecare moment – fie că vorbim despre extinderea ofertei de meniu, lansarea de noi servicii ori deschiderea de noi restaurante, dorinţele lor reprezintă principala sursă a iniţiativelor pe care le susţinem constant. 

Astfel, prin introducerea noului serviciu de livrare la domiciliu continuăm să răspundem cerinţelor consumatorilor McDonald’s, care doresc  să se bucure de produsele lor preferate acasă sau la birou.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.