Meci în onoarea lui Zola la Chelsea

Apropo.ro / 19.07.2004, 13:40
Meci în onoarea lui Zola la Chelsea
Oficialii clubului Chelsea au dezvaluit ca vor organiza, pe 8 august, un meci în onoarea fotbalistului italian Gianfranco Zola, care a fost votat de suporteri cel mai bun jucator al echipei londoneze din toate timpurile, informeaza "The Sun".  Suporterii vor avea ocazia sa îl revada pe Zola,

Oficialii clubului Chelsea au dezvaluit ca vor organiza, pe 8 august, un meci în onoarea fotbalistului italian Gianfranco Zola, care a fost votat de suporteri cel mai bun jucator al echipei londoneze din toate timpurile, informeaza „The Sun”.

 Suporterii vor avea ocazia sa îl revada pe Zola, care a evoluat șapte sezoane la clubul londonez (1996-2003).

Acest meci va coincide și cu prima prezența pe banca tehnica de pe Standford Bridge a noului antrenor Jose Mourinho.

Gianfranco Zola a parasit gruparea londoneza chiar înainte ca aceasta sa fie preluata de miliardarul rus Roman Abramovici – vara trecuta – vechea conducere refuzînd sa îi ofere un nou contract. 

Noul patron al clubului Chelsea a încercat sa îl convinga pe Zola sa ramîna în Londra, însa jucatorul italian le promisese celor de la Cagliari ca li se va alatura.

Cotidianul „The Sun” susține ca Gianfranco Zola simțea ca nu a avut ocazia sa le mulțumeasca suporterilor englezi pentru sprijinul lor și a insistat sa mai joace în fața lor o ultima partida.

Zola a jucat pentru Chelsea 312 partide, reușind sa marcheze 80 de goluri.

Mediafax