Meciul catodic

Apropo.ro / 10.04.2006, 13:15
Meciul catodic
Ne-a înnebunit Realitatea TV cu transmisiunile de dinainte, din timpul și de dupa meciul Steaua - Rapid. Îi înțelegem pe de-o parte, pentru ca au platit mult pentru transmisiune, dar, pe de alta parte, am mancat fotbal pe paine o saptamana întreaga! Și ne e puțin rau...

Ne-a înnebunit Realitatea TV cu transmisiunile de dinainte, din timpul și de dupa meciul Steaua – Rapid. Îi înțelegem pe de-o parte, pentru ca au platit mult pentru transmisiune, dar, pe de alta parte, am mancat fotbal pe paine o saptamana întreaga! Și ne e puțin rau…

De la începutul saptamanii trecute am avut ocazia sa numaram orele ramase pana la marele eveniment. Orele și minutele, pentru ca la un moment dat unul dintre corespondenți a exclamat „mai sunt 9 ore și 36 de minute pana…”.

Apropo de corespondenți, cu ocazia meciului am avut ocazia sa vedem unii dintre cei mai interesanți, care probabil ca în lipsa evenimentului n-ar fi ieșit în direct pe sticla niciodata.

Au aparut și comentatorii, chiar înainte de a începe meciul. Cel mai înverșunat a fost unul dintre acționarii Rapidului, Jean Valvis. Care, în felul lui caracteristic, a batut apa în piua pe tema valorii echipei, exclamand din trei în trei minute „cel mai tare cocoș!”.

E ceva ciudat aici: domnul Valvis nu e francez, ci are cetațenie dubla, greaca și elvețiana, deci chestia cu cocoșul nu ține de natura galica a domniei sale. Habar n-avem cum se face de a ajuns Rapidul, echipa de ceferiști la origine, sa fie asociat cu o zburatoare; mai ales cu una din care se face o piftie buna… Dar, dupa cum știm, se întampla și la case mai mari. Mai țineți minte cand, de Ziua Naționala, președintele Basescu a exclamat „Va… UDREZ… La mulți ani”?

Ca veni vorba de președinte, acesta a refuzat sa vada meciul alaturi de Gigi Becali, suparat fiind ca înainte cu doar doua zile latifundiarul spunea despre George Copos ca ar avea gesturi de homosexual. Gestul barbatesc al lui Traian Basescu nu a mai însemnat mare lucru, luand în considerare ca, imediat dupa meci, acesta l-a invitat pe Becali cu toata echipa lui la un mic chef… la Golden Blitz! Acum, domnule Basescu, ați fi facut la fel daca George Copos caștiga? Sau va duceați sa-l consolați pe Gigi?

Iar a doua zi, dupa meci… Credeați ca ați scapat de transmisiunile speciale de la Realitatea TV? Ei bine, nu. Transmisiile în direct de pe Stadionul Național au continuat. De data aceasta, subiectul era… „gazonul arata bine”. Serios? Ce mișto!

Tags: