Meciul de fotbal Racing Santander-Real Sociedad a durat… 30 de secunde

De: Marian Andrei / 31.01.2014, 09:48
Meciul de fotbal Racing Santander-Real Sociedad a durat... 30 de secunde
Jucătorii echipei Racing Santander, din liga a treia spaniolă, au refuzat, joi seară, să joace returul cu Real Sociedad, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei, în semn de protest față de neplata salariilor de mai multe luni.

Jucătorii s-au prezentat la meciul ce era programat la ora 22.00, însă în momentul în care arbitrul a fluierat startul partidei ei nu și-au luat pozițiile obișnuite, ci s-au grupat la mijlocul terenului și au stat, în timp ce fotbaliștii de la Real Sociedad schimbau câteva pase.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Arbitrul partidei a discutat imediat cu căpitanul echipei Racing Santander, iar după câteva secunde meciul a fost suspendat, oficialul fluierând pentru a marca finalul partidei.

De pe teren, jucătorii și staful tehnic al echipei Racing Santander au aplaudat suporterii prezenți la stadion, iar publicul a reacționat ovaționând.

Fotbaliștii echipei Racing Santander au amenințat de luni că nu vor juca returul cu Real Sociedad. „Restanțele salariale sunt de mai multe luni, în ciuda promisiunilor președintelui”, au precizat jucătorii, care au cerut demisia președintelui clubului și a întregului consiliu de administrație, ca urmare a lipsei de reacție și a situației financiare din ce în ce mai gravă.