Meciul FCM Bacau – FC Vaslui întârziat din cauza ploii

Apropo.ro / 03.06.2006, 12:57
Meciul FCM Bacau - FC Vaslui întârziat din cauza ploii
Lovitura de începere a meciului FCM Bacau - FC Vaslui, programat, astazi, de la ora 20.00, în cadrul etapei a XXIX-a a Diviziei A, a fost întârziata, deoarece la Bacau ploua torențial, transmite corespondentul MEDIAFAX. Arbitrul central Anton Heleșteanu a intrat pe teren la ora

Lovitura de începere a meciului FCM Bacau – FC Vaslui, programat, astazi, de la ora 20.00, în cadrul etapei a XXIX-a a Diviziei A, a fost întârziata, deoarece la Bacau ploua torențial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Arbitrul central Anton Heleșteanu a intrat pe teren la ora programata pentru începerea jocului, pentru a verifica suprafața de joc, dar a constatat ca mingea nu sare și s-a retras la intrarea în tunelul de la vestiare.

Partida a fost amânata cu o ora, iar daca și la ora 21.00 arbitrul Anton Heleșteanu decide ca nu se poate juca, atunci meciul se va disputa dupa 24 de ore, respectiv sâmbata, de la ora 20.00.

Ofițerul de presa al clubului FCM Bacau a declarat ca finanțatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, dorește ca meciul sa se joace în aceasta seara.

La Bacau ploua de mai multe ore, terenul de pe stadionul Municipal fiind acoperit cu apa. Angajați ai clubului bacauan au intrat pe suprafața de joc, pentru a încerca sa scoata apa de pe teren.

( Departamentul Sport; [email protected])

Mediafax