Meciul Lazio-AS Roma se va rejuca

Apropo.ro / 31.03.2004, 09:59
Meciul Lazio-AS Roma se va rejuca
Judecatorul sportiv Maurizio Laudi a decis, marți, rejucarea partidei Lazio-AS Roma, suspendata, pe data de 21 martie, din motive de securitate. Potrivit sursei citate, meciul se va disputa cel mai probabil pe 14 aprilie, începînd cu ora locala 15.00. De asemenea, judecatorul sportiv

Judecatorul sportiv Maurizio Laudi a decis, marți, rejucarea partidei Lazio-AS Roma, suspendata, pe data de 21 martie, din motive de securitate.

Potrivit sursei citate, meciul se va disputa cel mai probabil pe 14 aprilie, începînd cu ora locala 15.00.

De asemenea, judecatorul sportiv a decis suspendarea pentru o etapa a terenului echipei AS Roma și amendarea cu 51.000 de euro a gruparii Lazio. Clubul AS Roma, la care evolueaza fundașul Cristian Chivu, a fost amendat cu 3.000 de euro.

Partida dintre cele doua echipe a fost întrerupta în minutul 47, la scorul de 0-0, în urma unui zvon, conform caruia o mașina de poliție ar fi accidentat mortal un copil, în împrejurimile arenei „Stadio Olimpico”, zvon ce s-a dovedit a fi fals. Președintele Ligii Italiene de Fotbal, Adriano Galliani, a fost cel care a decis suspendarea partidei în urma unei conversații telefonice cu arbitrul întîlnirii, Roberto Rosetti.

Un numar de 14 suporteri și 153 de reprezentanți ai forțelor de ordine au fost raniți, în urma violențelor survenite cu ocazia meciului dintre Lazio și AS Roma.

Mediafax