Meciul lui Bute în direct la Digi Sport 1

De: Mioara Tronaru / 16.01.2014, 17:45
Meciul lui Bute în direct la Digi Sport 1
Duminică, de la 03.00, meciul lui Lucian Bute împotriva lui Jean Pascal este în direct şi în exclusivitate la Digi Sport 1.

Lucian Bute se luptă duminică, 18 ianuarie, la Montreal, pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Jean Pascal. Este prima gală din acest an a pugilistului român, iar Digi Sport 1 transmite, în direct şi în exclusivitate, de la ora 03.00, ora României, prima luptă a lui Bute din noiembrie 2012 încoace, atunci când românul l-a învins pe Denis Grachev şi şi-a adăugat în palmares centura NABF la categoria semigrea.

Înaintea duelului cu Jean Pascal, Bute s-a arătat extrem de încrezător în şansele sale. „M-am antrenat foarte bine, nu există absolut nimic care să mă oprească. Sâmbătă va fi un spectacol în ring, îmi doresc să câştig şi sunt convins că o pot face”, a declarat pugilistul român după antrenamentul de marţi, care a fost deschis publicului.

Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, difuzat exclusiv în România de Digi Sport 1, este principalul eveniment al galei, care va începe în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:00. Main event-ul Galei de la Montreal, meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va fi difuzat pe Digi Sport 1 la ora 06.00.

Foto: Răzvan Lupică