Meciurile de la CM-2010 s-ar putea disputa pe gazon sintetic

Apropo.ro / 23.06.2006, 10:57
Meciurile de la CM-2010 s-ar putea disputa pe gazon sintetic
Președintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat, miercuri, ca meciurile de la Cupa Mondiala din 2010 s-ar putea disputa pe suprafața sintetica, informeaza AFP. "Este nevoie în viitor de peluze care sa reziste la toate condițiile meteorologice. Algerea gazonului sintetic

Președintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat, miercuri, ca meciurile de la Cupa Mondiala din 2010 s-ar putea disputa pe suprafața sintetica, informeaza AFP.

„Este nevoie în viitor de peluze care sa reziste la toate condițiile meteorologice. Algerea gazonului sintetic trebuie sa fie înca studiata, dar suntem pe punctul de a strânge informații în acest sens. Poate ca la Cupa Mondiala din 2010, ce va avea loc în Africa, vom atinge acest stadiu”, a precizat Blatter.

Președintele FIFA, care regreta ca o parte din terenurile din Germania „sunt mai mult galbene decât verzi”, a precizat ca atmosfera pe stadioane este extraordinara și ca fotbalul practicat de echipele prezente la aceasta competiție este unul de calitate.

„Emoțiile pe care le provoaca aceasta competiție sunt extraordinare. Ambianța este mai frumoasa decât cea de la CM din 2002. Fotbalul practicat pe stadioanele pline este entuziasmant, ceea ce se întâmpla la CM-2006 depașește toate așteptarile”, a mai spus șeful forului internațional.

(Redactor: Paula Prutianu; [email protected])
Mediafax