Meciurile din UEFA Champions League se văd încă trei sezoane la Digi Sport

De: Ana Obretin / 10.08.2021, 09:25
Meciurile din UEFA Champions League se văd încă trei sezoane la Digi Sport

Meciurile din UEFA Champions League se văd încă trei sezoane la Digi Sport. De asemenea, abonații DIGI vor avea ocazia să urmărească și pe Digi 4K competiția în care vor evolua unele dintre cele mai importante cluburi europene.

Primul meci difuzat în baza noului contract va fi cel din Supercupa Europei. Duelul dintre câștigătoarea UEFA Champions League, Chelsea, și Villareal, învingătoarea din UEFA Europa League, va avea loc pe 11 august, de la ora 22:00, la Belfast, în Irlanda de Nord, pe Windsor Park. Partida va putea fi urmărită în direct, pe Digi Sport 1 și prin aplicația Digi Online, dar și live text pe digisport.ro. Jurnaliștii Digi Sport Ionuț Angheluță și Andrei Tivilichi vor comenta meciul. La pauză și după fluierul final al partidei, Andrei Niculescu și invitații săi, Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu, vor analiza fazele meciului, în cadrul emisiunii „Euro Fotbal”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Digi.

Potrivit programului provizoriu anunțat pe site-ul UEFA, în sezonul 2021-2022, sferturile de finală se vor disputa,  pe 5-6 și 12-13 aprilie 2022, semifinalele pe 26-27 aprilie, respectiv 3-4 mai. Finala Ligii Campionilor va avea loc pe 28 mai, la Sankt Petersburg, în Rusia. Finalele din 2023 și 2024 se vor juca pe Football Arena Munich (Germania) și pe stadionul Wembley din Marea Britanie.

Echipa cu cele mai multe trofeeale Ligii Campionilor, 13, este Real Madrid.

Meciurile din UEFA Champions League vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul www.digisport.ro  și vor  putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit sau internet. De asemenea, abonații Digi vor putea viziona meciurile prin intermediul aplicației gratuite Digi Online, pe baza contului DIGI.ro.

CITEȘTE ȘI: Digi Sport va difuza Ligue 1 până în 2024

Digi Sport transmite următoarele patru sezoane Bundesliga

Foto: Digi