Mediafax Group a relansat site-ul Autopro.ro pentru cumpărătorii și vânzătorii de mașini

Apropo.ro / 07.05.2014, 21:34
Mediafax Group a relansat site-ul Autopro.ro pentru cumpărătorii și vânzătorii de mașini
Mediafax Group relansează site-ul de anunțuri auto Autopro.ro, într-un format nou și modern, accesibil pentru toți utilizatorii săi, conceput pentru a satisface perfect nevoile cumpărătorilor și vânzătorilor de mașini.

www.autopro.ro este un ONE STOP SHOP site, locul perfect pentru a cumpăra sau vinde mașini. Utilizatorii pot înscrie anunțuri cu mașini noi sau second hand și pot alege dintre modalitățile de promovare oferite.

Site-ul pune la dispoziție patru pachete de promovare, optimizate pentru a asigura o vizibilitate cât mai potrivită a anunțului. Astfel, utilizatorii pot alege pachetul de bază „Business Start-up” și să își asigure vizibilitatea anunțului pe Autopro.ro, pachetele „Business Smart” sau „Business Avantaj”, care oferă expunerea anunțului pe prima pagină pentru următoarele site-uri din Mediafax Group: www.promotor.ro, www.prosport.ro, www.gandul.info, www.mediafax.ro, www.descopera.ro, www.go4it.ro, www.apropo.ro, www.one.ro, www.csid.ro, www.showbiz.ro, www.tare.ro, www.121.ro, www.protvmagazin.ro și www.urban.ro.

Mai mult, pentru posesorii de mașini cu valoare de peste 20.000 de euro, Autopro pune la dispozitie și pachetul „Business VIP”, care asigură promovarea anunțului pe site-urile Ziarului Financiar (www.zf.ro) și Business Magazin (www.businessmagazin.ro)

www.autopro.ro oferă fișe de fiabilitate tuturor mașinilor disponibile pe site, tutoriale foto pentru mașină, liste de service-uri auto și spălătorii din România. Website-ul are o categorie dedicată dealerilor auto și secțiuni ce oferă informații utile despre piața auto, topuri cu cele mai bune mașini disponibile și noutăți cu privire la taxele și legislația în domeniu.

De asemenea, www.autopro.ro va conține și o secțiune dedicată serviciilor, unde utilizatorii vor avea acces la asigurări, asistență rutieră, roviniete și multe altele.

În plus, utilizatorii care se înregistrează până la 30 iunie sunt răsplătiți cu 10 credite gratuite, care pot fi folosite pentru promovarea anunțului.