Mediafax informeaza despre alegerile locale

Apropo.ro / 18.04.2008, 11:58
Mediafax informeaza despre alegerile locale
Mediafax lanseaza azi o noua sectiune, Alegeri Locale 2008, pe site-ul www.mediafax.ro

Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, lanseaza azi sectiunea Alegeri Locale 2008 de pe site-ul www.mediafax.ro, ce contine informatii in timp real despre alegeri, dar si jocuri si sondaje pe temele principale ale campaniei.

Noua sectiune le da vizitatorilor posibilitatea de a se informa despre alegerile locale de la 1 iunie prin intermediul stirilor Mediafax, dar si de a-si exprima opinia pe diferite subiecte propuse de redactia www.mediafax.ro si de a se distra cu jocuri dezvoltate special pentru sectiunea online de catre Divizia Games a MediaPro Interactiv.

Primul joc disponibil pe www.mediafax.ro – "Fii sofer in Bucuresti!" – este inspirat din problema traficului din Capitala.

Sectiunea Alegeri Locale 2008 include si o harta interactiva a Romaniei, care ii ajuta pe vizitatorii site-ului www.mediafax.ro sa isi aleaga orasele pentru care vor sa afle numele candidatilor la postul de primar, precum si CV-urile lor. Aceste informatii vor fi actualizate pe masura ce se anunta candidaturile.