Mediafax sărbătorește 20 de ani de istorii care au făcut istorie, astăzi, la „Gala Mediafax – 20 ani”

De: Tanase Dragos - Marian / 23.02.2012, 12:01
Mediafax sărbătorește 20 de ani de istorii care au făcut istorie, astăzi, la
Mediafax, cel mai mare furnizor român de informație generalistă și de business, organizează joi, 23 februarie, gala aniversară "Mediafax - 20 ani", pentru a celebra împlinirea a două decenii de activitate și pentru a premia personalitățile care au marcat evoluția României în acest răstimp.

Evenimentul încheie campania aniversară „Mediafax – 20 ani”, în cadrul căreia partenerii și clienții agenției au luat parte la o călătorie în timp cu viteza informației și au rememorat evenimentele majore care au marcat ultimii 20 de ani și care au fost relatate de Mediafax.

Așadar, în data de 23 februarie, de la ora 20.00, la hotelul Radisson Blu din București, Mediafax va face o nouă incursiune inedită în istoria ultimilor 20 de ani. Desfășurată sub sloganul „Remember history. Live history. Make history”, „Gala Mediafax – 20 ani” va reuni figuri marcante ale societății românești și va premia personalitățile care au făcut ceva memorabil și valoros pentru români.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informație generală și de afaceri din România. Înființată în 1991, compania face in prezent parte din cel mai mare grup media din România, Mediafax Group, și are peste 2.000 de clienți din mass-media, sectorul public și cel de afaceri. Printre produsele și serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de știri și fotografie de presă, servicii de monitorizare de presă și de distribuție de comunicate de presă, rapoarte de piață, conținut multimedia pentru telefonia mobilă.

Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct și consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.