MEDIAPRO DISTRIBUTION lanseaza pe marile ecrane doua filme excepționale: O dadaca plina de surprize/ Keeping Mum si Ostatici sub acoperire/ Chaos

Apropo.ro / 25.07.2006, 16:33
MEDIAPRO DISTRIBUTION lanseaza pe marile ecrane doua filme excepționale: O dadaca plina de surprize/ Keeping Mum si Ostatici sub acoperire/ Chaos
Vezi fotografii din film, pe "Galerii Foto" !! Vezi trailer-ul filmului, pe "Galerii Foto" !! Din 28 iulie, în cinematografe: O dadaca plina de surprize/ Keeping Mum Regia: Niall Johnson Distribuția: Rowan Atkinson, Kristin Scott




Vezi fotografii din film, pe „Galerii Foto” !!


Vezi trailer-ul filmului, pe „Galerii Foto” !!
Din 28 iulie, în cinematografe:
O dadaca plina de surprize/ Keeping Mum
Regia: Niall Johnson
Distribuția: Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Patrick Swayze


Rowan Atkinson, interpretul legendarului personaj Mr. Bean, revine pe marile ecrane în comedia O dadaca plina de surprize/ Keeping Mum, un film care de vineri, 28 iulie, va avea premiera în cinematografele din România.

Cu un buget de 17 milioane de dolari investiți în producție, comedia ilustreaza povestea lui Walter Goodfellow (Rowan Atkinson), vicarul unei modeste parohii din provincia englezeasca Little Wallop.

Total dezinteresat de ceea ce se întampla în „ograda” lui, Walter își neglijeaza soția, pe Gloria (Kristin Scott Thomas), care, dornica de dragoste și afecțiune, cedeaza avansurilor lui Lance (Patrick Swayze), instructorul ei „personal” de golf.

Walter nici nu observa atunci când fiica lui de 17 ani, Holly (Tamsin Egerton), trece de la o relație la alta cu diverși tipi suspecți și nici atunci când fiul sau Petey (Tobey Parkes) renunța sa se mai duca la școala de frica elevilor care îl terorizeaza.

Problemele încep sa se rezolve odata cu sosirea noii cameriste Grace Hawkins (Maggie Smith), o reeditare mai întunecata a faimoasei Mary Poppins.

Cu Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Patrick Sawyze și Maggie Smith, în rolurile principale, spumoasa comedie O dadaca plina de surprize impresioneaza în primul rand prin distribuția sa de excepție.

Interpretarea deosebita adusa rolului Gloria (soția lui Walter Goodfellow), i-a adus talentatei actrițe Kristin Scott Thomas o nominalizare la categoria ,,Actrița britanica a anului”, din partea Asociației Criticilor de Film Londonezi.

O dadaca plina de surprize va avea premiera de vineri, 28 iulie, în cinematografele:

– CinemaPRO
– Hollywood Multiplex
– Movieplex
– Patria

Din 11 august, în cinematografe:
Ostatici sub acoperire/Chaos
Regia: Tony Giglio
Distribuția: Jason Statham, Ryan Phillippe, Wesley Snipes

Cu Jason Statham (Transporter, Snatch), Ryan Phillippe și Wesley Snipes în rolurile principale, Chaos spune povestea celui mai mare jaf din istorie.

Ca în fiecare dimineața, ușile bancii se deschid pentru a lasa sa se instaleze calmul unei zile normale de lucru. Nimic nu pare sa prevesteasca haosul care avea sa urmeze și asta pentru ca pâna ca cineva sa realizeze ce se întâmpla cu adevarat ne trezim „ostatici” ai unui exploziv film de acțiune.

Cum se presupune ca exista și poate fi gasita o lege universala a haosului, cu siguranța nu la teorie se gândeau autoritațile în momentul în care au primit solicitarea lui Lorenz (Wesley Snipes), liderul bandei teroriste implicate în cel mai mare jaf din istorie.

Lorenz (Wesley Snipes) solicita Politiei sa aduca un negociator, și anume pe Conners (Jason Statham), proaspat suspendat din funcția lui pentru neevitarea uciderii unui ostatic într-o alta misiune.

Haosul îi ajuta pe câțiva dintre angajații bancii sa se salveze, numai ca în momentul în care fumul se împraștie, polițiștii realizeaza ca tocmai membrii bandei lui Lorenz erau cei care au reușit sa scape deghizați din banca.

Tags: