MediaPro Music lansează Noel Toto, un nou proiect muzical inedit

Apropo.ro / 09.09.2014, 12:05
MediaPro Music lansează Noel Toto, un nou proiect muzical inedit
Noel Toto, un nou proiect inedit, cu un sound fresh şi o abordare nouă, îşi face apariţia pe piaţa muzicală din România!
Proiectul o are în centru pe Nicoleta Gavriliţă, alias Noel Toto, o tânără cântăreaţă născută în Republica Moldova, şi pe compozitorul şi producătorul muzical Andrei Tostogan. 
 
Nicoleta a participat la numeroase concerte şi concursuri internaţionale, printre care şi “Vocea României”, emisiune în cadrul căreia a ajuns până în fazele finale, iar Andrei are o experienţă de peste zece ani în producţia muzicală. A compus peste 30 de piese, ce s-au bucurat de aprecierea publicului şi difuzări radio în Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Rusia şi nu numai. 
 
Piesa de debut a proiectului Noel Toto, “Pam Pam”, a fost compusă de cei doi membri, iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens. Single-ul vorbeşte despre un sentiment cunoscut tuturor, despărţirea şi suferinţă din dragoste. 
 
“Piesa asta e ca o binecuvântare pentru mine. Stând într-o seară în studio, am început pur şi simplu să luăm câteva acorduri la pian, să fredonăm ‘Pam-pam’ şi aşa s-a născut piesa: foarte uşor, de la sine. Sper ca melodia să fie îndrăgită de către public, prin feeling-ul pozitiv şi plăcut pe care îl transmite”, a spus Noel Toto (Nicoleta Gavriliţă).
 
“Fiind rezultatul unei munci în echipă, ‘Pam Pam’ a adunat cele mai bune idei şi a captat sentimente şi emoţii frumoase, pe care vrem să le transmitem publicului”, a explicat celălalt membru al proiectului, Andrei Tostogan.
 
Producţia piesei a fost realizată la Tam Tam, studioul solistului de la Voltaj, Călin Goia, iar la aranjamentul muzical şi-a adus aportul şi Daniel Creed. 
 
 
Puteţi asculta aici noul single Noel Toto – “Pam Pam”: