Medicamentele l-au omorat pe Heath Ledger, nu drogurile

De: Dragos Tanase / 07.02.2008, 10:12
Medicamentele l-au omorat pe Heath Ledger, nu drogurile
Heath Ledger, gasit mort in apartamentul din New York, in urma cu doua saptamani, a murit accidental, in urma unei intoxicatii medicamentoase.

Actorul australian Heath Ledger, descoperit mort in apartamentul sau din New York, in urma cu doua saptamani, a decedat accidental, in urma unei intoxicatii medicamentoase, au anuntat, miercuri, autoritatile locale.

"Heath Ledger a murit din cauza unei intoxicatii acute provocata de efectele combinate" a sase medicamente, a indicat Charles Hirsch, coordonator al echipei de medici legisti, intr-un comunicat.

"Am stabilit ca decesul a fost accidental", a adaugat acesta.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Actorul australian Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, a fost gasit mort marti, 22 ianuarie, in apartamentul lui din Manhattan (New York).

Nascut in Perth, Australia, pe 4 aprilie 1979, Heath Ledger a parasit orasul Sydney pentru a pleca la Hollywood la varsta de 19 ani. El a fost remarcat de Mel Gibson, care spunea ca actorul australian poseda "acel factor necunoscut" "care ilumineaza ecranul".

Heath Ledger a jucat rolul cowboy-ului Ennis Del Mar in filmul "Brokeback Mountain", regizat de Ang Lee. Pelicula a fost distinsa cu trei premii Oscar in 2005, pentru regie, scenariu, muzica si nominalizat la alte cinci categorii.

El a mai jucat in filme precum "Batman" sau "Casanova", iar in ultimul sau film, "I’m not there", l-a intruchipat pe Bob Dylan. Actorul a avut o relatie de trei ani cu actrita Michelle Williams, de care se despartise recent, si aveau o fetita in varsta de 2 ani (Matilda).