Medicina cuantica

Apropo.ro / 27.04.2004, 10:59
Medicina cuantica
A aparut acum 40 de ani, cand medicul german R. Voll a încercat sa evalueze starea de sanatate a organismului, folosind principiile electroacupuncturii și efectele radiației electromagnetice în doze mici (cuante). Primele persoane care au testat noua metoda au fost astronauții

A aparut acum 40 de ani, cand medicul german R. Voll a încercat sa evalueze starea de sanatate a organismului, folosind principiile electroacupuncturii și efectele radiației electromagnetice în doze mici (cuante). Primele persoane care au testat noua metoda au fost astronauții ruși.

Cu ajutorul acestei tehnici complementare, poți afla de ce boli suferi și la ce ești predispusa. Evident, metoda este pur orientativa, nu le înlocuiește pe cele clasice, ci doar le completeaza.

În ce consta
Pacientul este conectat, prin intermediul a doi electrozi, la un calculator care culege toate datele energetice ale organismului și le interpreteaza. Așadar, fara sa ți se ia sange, fara sa fii supusa unor investigații dureroase, afli în cel mult 90 de minute diagnosticul, stadiul de dezvoltare al bolii și gradul de predispoziție la diverse alte maladii. Daca vrei sa știi mai multe despre fiecare organ în parte, calculatorul îți poate afișa harta întregului organism. Precizia acestor informații este destul de mare, ajungand pana la 92%.

La ce te ajuta
Sa previi din timp anumite afecțiuni. Daca te-ai îmbolnavit înainte de a apela la medicina cuantica, poți încerca terapia cuantica, numita și mil-terapie. Avantajul acesteia este acela ca reduce perioada obișnuita de tratament de doua-trei ori, iar dozajul medicamentelor alopate se diminueaza mult.

Mil-terapia utilizeaza un singur fascicul luminos, cuprinzand cele 4 radiații: magnetica, infraroșie, lumina roșie și laserul, pentru a ameliora gastritele, dermatitele, eczemele etc. Aplicabilitatea este mult mai vasta, dovedindu-și eficacitatea în cardiologie, pneumologie, chirurgie, proctologie, reumatologie, neurologie, stomatologie, urologie.

Unde se practica
Primul Centru de Medicina Cuantica a fost înființat pe 15 martie, anul trecut la Ploiești. Costul unei diagnosticari complete aici este de 1.500.000 lei, iar cel al unei ședințe de tratament variaza între 50.000-200.000 lei. Pentru programare poți suna la tel: 0244/57.57.21 sau 0722.242.933.

Recent s-a deschis și în București un astfel de centru. Prețurile sunt aproximativ aceleași: o diagnosticare completa 1.500.000 lei, iar o ședința de tratament 150.000 lei. Programari se fac la telefon: 021/313.45.33 sau 021/666.77.71.