Medicul Conrad Murray, arestat pentru uciderea lui Michael Jackson

Apropo.ro / 20.08.2009, 11:15
Medicul Conrad Murray, arestat pentru uciderea lui Michael Jackson
In urma investigatiilor in cazul mortii lui Michael Jackson, doctorul Conrad Murray va fi arestat pentru omucidere.

Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, va fi arestat pentru omor de gradul doi in urmatoarele doua saptamani, anunta Fox News.

In cadrul investigatiilor mortii megastarului autoritatile il cerceteaza si pe dermatologul acestuia, doctorul Arnold Klein, care este acuzat de malpraxis.

In prezent, politistii inca aduna dovezi incriminatoare in cazul celor doi medici si vor executa un ultim mandat de perchezitionare a unei farrmacii din Los Angeles.

Investigatiile au fost tergiversate pentru ca initial s-a dorit acuzarea lui Conrad Murray de crima de gradul intai, dar dovezile au fost insuficiente in acest sens.

Politistii au putut sa il acuze pe Murray doar pentru ca i-a administrat lui Michael medicamentul care l-a ucis, Propofol.

Conrad Murray, campanie de sensibilizare a opiniei publice

Doctorul Conrad Murray a aparut recent intr-o inregistrare video de un minut, in care le multumeste pacientilor sai pentru sustinere.

El declara ca se teme sa le raspunda celor care il incurajeaza la e-mail-uri sau apeluri telefonice din cauza situatiei in care este implicat.

Referitor la acest mesaj video, unii spun ca reflecta adevarata fata a lui Conrad Murray, in timp ce altii considera ca reprezinta intentia avocatilor medicului de sensibilizare a publicului, prin a-l "umaniza" pe Murray in fata multimii revoltate. 

Michael Jackson a murit pe 26 iunie, la locuinta sa din Los Angeles, din cauza unui stop cardiac. In urma autopsiei, in organismul megastarului a fost depistata o combinatie de medicamente puternice, intre care Propofol si Xanax.

Testamentul lui Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson de pe tare.ro

Â