Medicul Ioan Lascăr este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

De: Alex Manole / 27.07.2022, 10:30
Medicul Ioan Lascăr este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Reputatul medic Ioan Lascăr este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 30 iulie, începând cu ora 19:00.

Născut pe 1 ianuarie 1948 în Comănești, Bacău, Ioan Lascăr a absolvit Facultatea de Medicină Generală din București în 1971. Din 1979 este medic specialist Chirurgie Plastică. În prezent este șeful Clinicii Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgență București.

Este căsătorit cu Maria Lascăr, medic primar ginecolog și au împreună un fiu, Bogdan Lascăr, artist plastic.

Ioan Lascăr este cunoscut pentru faptul că a operat primul transsexual din România, în 1996, un bărbat pe nume Sorin care a devenit femeie.

De asemenea, în 2015, i-a refăcut organul genital pacientului mutilat de doctorul Naum Ciomu.

Este autorul unor premiere mondiale, printre care îndepărtarea unei tumori-gigant, dar și reconstrucția degetelor ‘’Omului pasăre’’ din Galați.

Urmărește interviul integral cu prof. dr. Ioan Lascăr, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

CITEȘTE ȘI: Cu o experiență de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

FOTO: Grupul Gandul