Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

De: Nicoleta Nicolae / 02.03.2016, 10:12

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer:
Olivia Steer, fosta prezentatoare TV, este recunoscuta pentru faptul ca militeaza pentru o viaţă sănătoasă şi pentru alimentaţia raw vegan. Ea a luat atitudine pe Facebook în subiectul bebelusilor cu SHU.


Olivia Steer a declarat că ancheta autoritatilor încearcă muşamalizarea adevăratei cauze a apariţiei cazurilor de SHU: vaccinările.

„Declaraţiile oficiale pe subiectul foarte grav al copiilor morţi şi otrăviţi de la Argeş şi Bacău ar putea fi sursa nesfîrşită de bancuri cu Radio Erevan, dacă situaţia nu ar fi atît de tragică. copiii nu s-au îmbolnăvit nici din cauza portocalelor, nici din cauza laptelui praf, nici a apei sau – ultima găselniţă, jenantă şi ea – a brînzicii de vaci – după cum reiese în mod logic (!) din comunicatul de mai jos. orice pistă pe care ministerul sănătăţii şi cel al agriculturii ne-au pus s-a dovedit penibilă, total falsă şi o pierdere de timp irecuperabilă. dacă medicii (dintre cei cu care am avut discuţii private) ar îndrăzni să vorbească ar spune că nici unul dintre produsele alimentare de pe lista ruşinoasă a muşmalizării propuse de Cadariu, Rafila & gaşca nu poate să provoace brusc un simptom atît de grav şi devastator ca cel hemolitic-uremic. dar că vaccinurile, pline de substanţe dintre cele mai toxice, cum sînt mercurul, aluminiul, formaldehida – pot! de altfel, există studii ştiinţifice (nu puţine) care fac legătura de cauzalitate între anumite vaccinuri şi sindromul amintit.
doctorii care ştiu toate astea şi ar avea competenţă să vorbească public pe subiect sînt constant ameninţaţi cu suspendarea licenţei, dacă nu se conformează propagandei oficiale – cum s-a văzut şi în scandalul de anul trecut (epoca Bănicioiu) privind controversatul proiect al vaccinării cu japca.
în plus, e bine de ştiut că e.coli este o bacterie prezenta atat la om, cat si la animale, care se dezvoltă normal in tubul digestiv si nu produce daune, marea majoritate a tipurilor de e.coli fiind inofensive, contribuind chiar la formarea vitaminei K ( cu rol important in procesul de coagulare). Dar aceeaşi bacterie e.coli poate deveni, din benefică, agresivă, atunci cînd sistemul imunitar slăbeşte brusc sau e atacat chimic, cum se întimplă după vaccinare (cînd apar şi reacţiile de apărare cum sînt febra, vărsăturile, erupţiile cutanate şi aşa mai departe).
ca să nu existe discutii, astea sînt concluziile mele, la care am ajuns citind declarţii oficiale, studii ştiinţifice şi vorbind în particular cu medici în care cred. ceea ce – Doamne, cît de mult! – îţi doresc şi ţie!”, a scris Olivia Steer pe contul de Facebook.

Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, consideră că această teorie este o aberaţie: “Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import şi ar fi îmbolnăvit copii din mai multe ţări sau măcar din mai multe zone din România. Formaldehida este o substanţă care sterilizează, iar în vaccinuri, dacă există, sigur este dozată în aşa fel încât să nu dăuneze organismului”.

Potrivit ziarului Ring, Olivia Steer mai explică faptul că bacteria E. coli se află în mod normal în organismul nostru şi că devine agresivă când persoana are imunitatea scăzută şi este atacată chimic prin vaccinare.

“Este exclus ca bebeluşii să se fi îmbolnăvit de la un vaccin, aşa cum susţin unii. Toate cele folosite în Programul Naţional de Imunizare se obţin prin inginerie genetică, nu conţin tulpini vii atenuate care să fi putut da un sindrom diareic”, a declarat Dr. Carmen Murariu, epidemiolog la Spitalul “Marie Curie”.

“Agenţia Naţională a Medicamentului a precizat că vaccinul Hexacima este aprobat de Agenţia Europeană a Medicamentului şi pus pe piaţă doar după testare. În legătură cu speculaţiile referitoare la posibila asociere între cazurile de SHU şi administrarea vaccinului Hexacima, precizăm că, în conformitate cu înregistrările disponibile, niciunul dintre copiii diagnosticaţi cu SHU nu a fost vaccinat cu Hexacima „, precizează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.