Mega Mall de lângă Arena Națională se va deschide pe 23 aprilie

De: Carmen Ulian / 02.02.2015, 17:00
Pe 23 aprilie se va deschide centrul comercial Mega Mall de lângă Arena Națională. Centrul va avea peste 200 de magazine.

„Majoritatea retailerilor principali au început deja amenajarea magazinelor. Mega Mall se află în acest moment în ultima fază de construcție, la ridicarea clădirii participând peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafață totală construită de 210.000 metri pătrați, 72.000 reprezintă spațiul închiriabil. Suprafața este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spații mici rămase disponibile, s-a creat o listă de așteptare pentru potențialii retaileri”, se arată într-un comunicat al NEPI.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, printre care cei mai importanți Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger și Musette.

De asemenea, centrul comercial va avea o zonă de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru de fitness World Class dotat cu o piscină semi-olimpică și un nou concept de loc de joacă pentru copii.

Mega Mall cuprinde și un casino, deschis non-stop, iar zona de food courtvaocupa un spațiu impresionant de aproximativ 10.000 metri pătrați și va găzdui restaurante și fast food-uri variate, precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box și Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée și Manufaktura by Doncafé.

Mall-ul va avea 3.000 de locuri de parcare, din care 1.000 pe acoperișul complexului, care poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.

NEPI are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.