Mega Mall pe platforma fostei fabrici Electroaparataj

Apropo.ro / 23.11.2012, 11:00
Un dezvoltator austriac va construi un Mega Mall de 70.000 mp pe locul fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Șoseaua Iancului și Șoseaua Pantelimon.

Dezvoltatorul austriac Real4You a obținut autorizația de construcție pentru proiectul Mega Mall și va începe anul viitor dezvoltarea centrului comercial, cu o suprafață de 70.000 metri pătrați pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Șoseaua Iancului și Șoseaua Pantelimon.

mega mall

Mega Mall va fi unul dintre cele mai mari centre comerciale din București și primul proiect de acest gen dedicat locuitorilor din estul Bucureștiului, fiind poziționat ca un centru de destinație care va atrage, probabil, peste 900.000 vizitatori, se arată într-un comunicat comun al companiilor de consultanță Colliers International și DTZ Echinox, agenții co-exclusivi ai proiectului.

mega mall

Suntem foarte mândri că Mega Mall a primit «undă verde» de la autorități, acesta fiind atât un semnal pozitiv pentru piața de retail și tendințele de consum cât și o confirmare a încrederii în proiect. Constructia va demara anul viitor; contractele cu ancorele sunt deja semnate și ne aflăm în negocieri avansate pentru zona de distractțe și food court, dar și cu branduri internaționale de talie medie pe segmentul de fashion„, a declarat, într-un comunicat Simina Istrate, associate director în cadrul departamentului de retail al Colliers International.

Citește mai multe detalii despre Mega Mall de la Electroaparataj, pe Mediafax.ro