Megadeth, în concert la București pe 22 mai 2013

Apropo.ro / 01.03.2013, 13:40
Megadeth, în concert la București pe 22 mai 2013
Trupa de rock Megadeth revine la București, cu un show nou și incendiar care va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane, informează organizatorii, Project Events.

Trupa americană de heavy metal Megadeth a fost formată în 1983, de Dave Mustaine, în urma plecării sale din Metallica. Pionieră a genului thrash metal american, Megadeth a devenit celebră în anii ’80, membrii formației schimbându-se însă frecvent, în parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substanțe interzise. Din 1983 până în 2002, Mustaine și basistul Dave Ellefson au fost singurii membri constanți în trupă.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Formația s-a destrămat în 2002, după ce Mustaine a suferit o leziune severă a nervilor de la mâna stângă. Totuși, după ce s-a recuperat fizic, acesta s-a reunit cu foștii colegi, în 2004, lansând albumul „The System Has Failed”, urmat de „United Abominations” (2007). Megadeth a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea, trupa având și 7 nominalizări consecutive la Grammy Awards, pentru Best Metal Performance.

Megadeth a cântat și în România, în iunie 2010, în show-ul „The Big Four” din cadrul Sonisphere Festival, alături de ceilalți „grei” din muzica heavy metal, Metallica, Slayer și Anthrax.

Formația americană a revenit în țara noastră în iunie 2012, la OST Fest, unde a cântat alături de alte două trupe rock celebre – W.A.S.P. și Motorhead.

Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Deși va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” și „Contdown To Extinction”.

Biletele pentru concert au prețuri de 100 de lei (acces general) și 125 de lei (în ziua evenimentului). Biletele au fost puse în vânzare joi și pot fi achiziționate din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center și din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor și stația de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilete.ro, Myticket.ro și Iabilet.ro.

Concertul formației Megadeth este organizat de Project Events.