Megamax va fi difuzat 24 de ore din 24, iar Sport1 îşi încetează emisia

De: Carmen Ulian / 04.11.2014, 09:00
Megamax va fi difuzat 24 de ore din 24, iar Sport1 îşi încetează emisia
Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi, îşi extinde programul de difuzare de la 15 ore la 24 ore, din data de 5 noiembrie. Sport 1, care se difuza pe aceeaşi frecvenţă ca Megamax, îşi va înceta emisia.

Din 5 noiembrie 2014, Megamax, televiziunea care face parte din portofoliul AMC Networks International Central Europe, va emite 24 de ore/zi. Postul Megamax este destinat 100% grupei de vârstă 7-14 ani şi găzduieşte seriale de succes, oferind branduri renumite de jocuri şi programe cu acţiune live, pentru copii.

Televiziunea acoperă o nişă cu emisiuni care provin de la cei mai mari distribuitori din lume, având un content unic pe piaţa de televiziune din România. Structura programelor a fost concepută ţinând cont de nevoile identificate în nişa de profil. 

Seriale cu mare succes internaţional, precum Şcoala apei albastre, Surferii, The Avatars, Mudpit, Baschetbaliştii, Code Lyoko, Transformers, Twisted Whiskers, Dex Hamilton, Huntik, Gormiţii, Speed Racer: generaţia următoare, LEGO Legendele din Chima sau Iron Kid – sunt difuzate la Megamax pentru prima dată în România.