Megan Fox a cheltuit 60.000 de dolari pentru operații estetice

De: Gabriela Voicu / 06.10.2012, 15:00
Megan Fox a cheltuit 60.000 de dolari pentru operații estetice
Revista americană "In Touch" scrie ca actrița Megan Fox a cheltuit peste 60.000 de dolari pentru operații estetice, complexată fiind de aspectul ei fizic.

Actrița Megan Fox (25 de ani) e considerată una dintre cele mai sexy femei din lume. Deși pare greu de crezut, vedeta nu e deloc mulțumită de felul în care arată și evită chiar să se privească în oglindă sau în fotografii. Megan a cheltuit peste 60.000 de dolari pe operații estetice pentru a încerca să se simtă bine în pielea ei.

Revista „In Touch” a făcut dezvăluiri incredibile despre Megan Fox. Actrița ar fi apelat la botox, și-a operat pleoapele, nasul, obrajii, și-a injectat buzele, și-a pus silicoane, și-a făcut diverse tratamente cu laser la piele și alte proceduri dramatice, cheltuind sume considerabile:

Megan Fox (Foto: Hepta)

– Pleoape – 2.500 $

– Implant pomeți – 3.500 $

– Rinoplastie – 3.000 $

– Injecții botox – 3.000 $

– Implanturi silicon și modelare – 10.000 $

– Proceduri laser asupra pielii (întindere și elasticitate) – 10.000 $ (face astfel de ședințe lunar)

„Nu mă simt deloc bine în pielea mea. Mă uit foarte rar la mine, chiar și în fotografii”, ar fi mărturisit prietenilor vedeta. Mai mult, potrivit revistei americane, de când a pierdut rolul din filmul „Transformers”, Megan a devenit și mai obsedată de felul în care arată și și-a dus dorința de a avea un look perfect la extreme.