Megan Fox găteşte doar pentru prieteni

Apropo.ro / 18.08.2012, 09:00
Megan Fox găteşte doar pentru prieteni
Declarată de multe ori cea mai sexy actriţă de la Hollywood, Megan Fox îşi menţine silueta cu un cocktail special din apă cu oţet de mere. Nu-i place să-şi gătească, însă pentru fiul său vitreg şi pentru prietenii apropiaţi, ”vulpiţa” lui Brian Austin Green acceptă cu plăcere să lucreze... la bucătărie.

La un moment dat, Megan declară pentru o revistă americană că preferă să se înfo­meteze, decât să-şi gătească: „Cred că aş putea supravieţui o săptămână fără să mănânc. Kassius (n.r. fiul vitreg al actriţei) este singura persoană pentru care îmi place să gătesc. Îmi place să îi aranjez mâncarea pe farfurie”. Originară din Tennessee, Megan a crescut în spiritul gastronomiei su­diste, aşa că mân­cărurile ei favorite sunt piureul de cartofi cu sos şi tortul de ciocolată. Iar atunci când este nevoită să gătească apelează la reţetele tradiţionale. Una dintre preferatele sale este Tigaia Big Ma­ma. Mai greu este însă cu spălatul vaselor, o îndeletnicire pe care Me­gan nu o agreează deloc. În schimb, n-are nicio problemă atunci când trebuie să spele rufe.

Tigaie ”Big Mama”
Ingrediente: 2 linguri de ulei vegetal sau de măsline, 6 cartofi mijlocii, o jumătate de ceapă, o jumătate de ardei gras, sare după gust, un sfert de linguriţă de piper negru, 3 cârnaţi, 20 g de seminţe de ţelină, 100 g de ciuperci feliate, o jumătate de cană de apă, 200 g de brânză Cheddar, 6-8 ouă, o lingură de margarină.
Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie mare, în care se adaugă apoi cartofii tăiaţi felii, ceapa mărunţită şi ardeiul tăiat în bucăţele, peste care se presară piperul, sarea şi seminţele de ţelină. Lăsaţi la foc mic timp de 5 minute, iar apoi adăugaţi cârnaţii. Amestecaţi din când în când şi, după 5 minute, puneţi ciupercile şi turnaţi apa. Tigaia se acoperă şi se lasă la fiert până când cartofii sunt moi. Apoi puneţi pe deasupra brânza Cheddar, mărunţită în prealabil. Într-o tigaie separată, prăjiţi ouăle în margarină şi serviţi alături totul pe o farfurie întinsă.