Megan Fox, însărcinată cu primul ei copil

Apropo.ro / 29.03.2012, 09:46
Megan Fox, însărcinată cu primul ei copil
Actrița Megan Fox este însărcinată cu primul ei copil. Tatăl bebelușului este nimeni altul decât Brian Austin Green.

Actrița din „Transformers” Megan Fox îi va dărui un copil soțului ei, actorul Brian Austin Green, acesta fiind și primul bebeluș al familiei.

Vestea sarcinii i-a luat prin surprindere pe cei doi, care deși își doreau să devină părinți, nu planificaseră acest lucru chiar acum. Viitorii părinți sunt extrem de fericiți de surpriză.

Megan Fox, 25 de ani, se află la prima ei sarcină, în timp ce Brian, 38 de ani, mai are un băiețel în vârstă de zece ani, dintr-o relație anterioară.

Megan Fox, Brian și Kassius

Megan Fox, Brian și Kassius

Surse apropiate celor doi declară că sunt extrem de bucuroși că vor deveni părinți. Și familiile celor doi abia așteaptă să afle dacă va fi băiat sau o fetiță. Chiar și Kassius, fiul lui Austin, nu mai poate de nerăbdare să devină „fratele cel mare”.

Sarcina vedetei se află încă la început, motiv pentru care cei doi nu au ieșit în public pentru a da vestea cea mare, ci au anunțat doar prietenii apropiați si membrii familiei lor.

Megan Fox și Brian Austin Green s-au logodit în 2006, dar s-au despărțit trei ani mai târziu. În 2010, cei doi s-au reîntâlnit și au realizat că se iubesc. S-au căsătorit în același an, în Hawaii.