Megastar 3 oferă cecul de 60.000 de euro!

Apropo.ro / 08.12.2008, 00:00
Megastar 3 oferă cecul de 60.000 de euro!
Pe 13 decembrie, una dintre echipele finaliste la Megastar 3 pleacă acasă cu multe speranţe, cu 60.000 de euro în cont şi cu un contract semnat cu Universal Music România. Am văzut lacrimi, explozii de bucurie şi, cel mai important, am ascultat piese bune şi interpretări la fel de bune. Cele trei echipe de pe podium sînt la mîna publicului!

Buzz – Claudiu, Amir şi Mihai

Claudiu a fost finalist la Megastar 1, cîntă de la 15 ani şi a urmat cursurile Facultăţii de muzică, la secţia chitară clasică. Îl admiră pe James Hetfield de la Metallica şi şi-ar dori să poată cînta pe o scenă internaţională. Dacă va cîştiga premiul, va investi în instrumente.

Colegul de trupă, Amir, îşi are originile în Israel şi e mîndru că a avut ocazia să cunoască două civilizaţii, două limbi şi două stiluri de viaţă diferite. A venit la Megastar 3 pen­tru a-şi împlini un vis, fiind susţinut de mama sa. E unul dintre puţinii con­curenţi lăudaţi de Virgil Ianţu.

Al treilea membru al trupei, Mihai, a cîntat pentru prima dată în faţa unui public la vîrsta de cinci ani. Prima ediţie a emisiunii Megastar a urmărit-o de acasă, apoi s-a înscris la Megastar 2 şi s-a numărat printre finalişti. Acum, vrea să cîştige. De la părinţii lui ştie cel mai important lucru: viaţa este ca un duş rece, cu care te obişnuieşti doar dacă te bagi sub el!

Pepper Girls Jo, Laura şi Raluca

Încă de la prima ediţie a emisiunii Megastar, Jo a urcat pe scenă, dar nu în calitate de solistă, ci în backing vocals. Ea mărturiseşte că mama ei a încurajat-o să vină la emisiunea de la Prima.

Crede că nerăbdarea a încurcat-o cel mai mult pînă acum. Colega Laura a fost în schimb susţinută de tatăl ei, muzician de profesie, care a cîntat cu Semnal M şi Talisman.

Acum cîţiva ani, cînd formaţia tatălui ei căuta un solist, s-a prezentat şi ea la preselecţie şi a cîştigat-o. Primul concert live al Laurei, cu trupa The Beauty & the Best, este unul dintre cele mai plăcute momente din viaţa ei.

Cea de-a treia membră a formaţiei, Raluca, a venit la Megastar 3 la îndemnul prietenilor. Pînă acum, nu a mai cîntat într-un grup vocal. Raluca îşi doreşte să cîştige Megastar 3 şi să devină vedetă.


S.I.N.G. – Andi, Alex şi Răzvan

Bunica lui Andi i-a făcut cadou primul acordeon şi tot ea l-a iniţiat în tainele muzicii. Tînărul lugojean şi-a mai încercat o dată norocul la Megastar 1, dar atunci nu a reuşit să se numere printre finalişti. În timpul liber, tînărul compune muzică.

La rîndul lui, cel mai tînăr din grupul bănăţenilor de la Megastar 3, Alex, a participat la o mulţime de concursuri şi festivaluri. Cea mai fericită zi din viaţa lui Alex a fost cînd a fost admis la şcoala de muzică "Ion Vidu" din Timişoara. El speră să mai trăiască o bucurie enormă la finalul Megastar 3.

Acelaşi lucru şi-l doreşte şi Răzvan, care a mai participat la Megastar 2. Răzvan îl admiră enorm pe Adrian Despot. De fapt, prezenţa acestuia în juriul Megastar a fost unul dintre cele mai solide argumente pentru a participa la competiţia de la Prima TV. A moştenit talentul muzical de la mama lui şi pe 13 decembrie vrea să-l dovedească!

Megastar 3 – sîmbătă, 20.30, PRIMA TV