Meghan Trainor lansează videoclipul piesei „Dear Future Husband”

Apropo.ro / 17.03.2015, 14:21
Meghan Trainor lansează videoclipul piesei
După succesul răsunător al hitului "All About That Bass" şi al turneului "That Bass Tour", Meghan Trainor lansează videoclipul piesei "Dear Future Husband", o incursiune într-o lume retro, în care artistă testează potenţialul unor posibili soţi.

Nominalizată a Premiilor Grammy, Meghan Trainor a anunţat datele celui de-al doilea turneu – The MTrain Tour, care susţine lansarea primului său album – „Title”. Mai mult, artistă a fost nominalizata la 2 categorii în cadrul „Kids Choice Awards” – Favorite New Artist şi Song of the Year, premii ce vor avea loc pe 28 martie 2015.

Albumul „TITLE” a avut vânzări de peste 237,500 de unităţi în prima săptămână de când a fost lansat şi a devenit unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale unei artiste debutante, din ultimii 5 ani. Albumul a dominat topul iTunes din SUA şi a ocupat prima poziţie în alte 67 de ţări.

Cât despre primele două single-uri extrase de pe album, „All About That Bass” a fost no. 1 în 58 de ţări, a avut peste 10 milioane de descărcări, 275 de milioane de streaming-uri online, 700 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent, iar cel de-al doilea single, „Lips Are Movin”, a primit discul de platină din partea RIAA şi a ajuns în top 5 Billboard Hot 100 şi la peste 40 de posturi radio şi are peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube.