Meghan Trainor recunoaşte că îşi datorează cariera filmului „Selena” si lui Jennifer Lopez (Video)

Apropo.ro / 08.01.2015, 10:37
 Meghan Trainor recunoaşte că îşi datorează cariera filmului
Nouă senzaţie a muzicii Meghan Trainor a stat de vorba cu cei de la Entertainment Tonight despre cum i s-a schimbat viaţa de când e prezentă în topurile muzicale cu "All About That Bass".
Multe informaţii intresante în doar două minute de interviu. Meghan Trainor nu e deloc sfioasă în faţa camerelor de luat vederi, mai ales că artistă a vorbit despre motivul pentru care s-a apucat de muzică: Jennifer Lopez în filmul „Selena”. Cei care l-au văzut îşi aduc aminte că „Selena” era un film biografic despre viaţă celei mai celebre cântăreţe de muzică tejano din anii ’90, Selena Quintanilla, care a murit prematur după ce-a fost împuşcată de managerul fan-clubul ei, Yolanda Saldivar.  
  
Meghan Trainor îşi mărturiseşte admiraţia pentru Jennifer Lopez şi chiar faptul că artistă i-a oferit un sfat cu privire la echilibrul dintre muncă şi viaţă personală. „L-am văzut de atâtea ori. Jennifer e motivul pentru care am vrut să fac muzică. Am întrebat-o cum poţi să ai şi prieten sau iubit în acest domeniu? (…) Iar ea mi-a răspuns: „Să-i alegi cu atenţie”.