Mel B a lansat un nou videoclip, după o pauză de opt ani (Video)

De: Gabriela Voicu / 19.09.2013, 14:30
Mel B a lansat un nou videoclip, după o pauză de opt ani (Video)
După o pauză de opt ani, cântăreața Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls, a lansat videoclipul piesei "For Once In My Life".

După o pauză de opt ani, cântăreața Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls, a lansat videoclipul piesei „For Once In My Life”.

Scena cea mai picantă din clip este cea în care două femei se sărută, iar prin două femei înțelegem Mel B cu ea însăși, căci despre asta este vorba. 

In plus, Melanie Brown și-a schimbat des ținutele pentru clipul care debuteaza cu o imagine „cuminte” a cântăreței, iar pe măsura ce ea începe să vadă lumea precum un ring de dans, look-ul ei evoluează spre ceea ce o caracteriza cândva sub denumirea „Scary Spice”. 

Melanie B – „For Once In My Life”

Noul CD va fi al treilea album din cariera solo a lui Mel B și totodata primul material lansat de ea din 2005 încoace. Acesta din urmă, numit „L.A. State of Mind”, a fost precedat de albumul „Hot”, lansat în 2000. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

În emisiunea „Ellen”, cântăreața a făcut recent o referire subtilă la posibilitatea ca trupa Spice Girls să se reunească, posibil în următorii doi ani. Fetele s-au mai reunit de două ori în 2012. Ele au apărut în iunie împreună la o conferință de presă pentru a cânta piesa „Viva Forever”, iar în august au cântat un medley format din piesele „Wannabe” și „Spice Up Your Life”, la Jocurile Olimpice de vară, încheind astfel ceremonia din Londra.