Mel Gibson a sarit sa bata un ziarist, din cauza unei poze

Apropo.ro / 30.07.2009, 13:00
Mel Gibson a sarit sa bata un ziarist, din cauza unei poze
Mel Gibson a devenit violent cu un fan de-al sau, deoarece acesta a incercat sa ii faca o poza actorului si iubitei lui

Mel Gibson a devenit violent cu un fan de-al sau, deoarece acesta a incercat sa ii faca o poza actorului si iubitei acestuia.

Mel si iubita sa au fost invitati la inaugurarea unui club. Cand si-a facut aparitia, cuplul nu era singur, ci insotit de alti prieteni si s-au asezat in zona VIP.

Un ziarist care s-a recomandat si drept fan a dorit sa ii faca o poza lui Gibson alaturi de noua sa iubita insarcinata, Oksana. "Mel parea foarte fericit alaturi de ea si am dorit sa le fac o fotografie", spune acesta.

Cei de la securitate i-au luat imediat aparatul foto si i-au sters pozele. Desigur, dupa cum ii cere meseria, ziaristul a incercat sa le faca, din nou, o poza celor doi. Aceasta miscare l-a deranjat de Mel Gibson care s-a indreptat iritat catre cel care ii poza. "Mel s-a apropiat de ziarist, a incercat sa ii ia camera din mana si i-a rupt apoi tricoul de pe el", declara un martor al incidentului.

Mai mult, o alta sursa declara ca Mel a incercat sa il atace din nou pe ziarist la sectia de politie, unde "fanul" era hotarat sa depuna o plangere impotriva actorului.

Fanul-ziarist care a fost atacat de Mel Gibson

ziarist