Mel Gibson are o nouă iubită: dublura actriței Jennifer Aniston

De: Marian Andrei / 03.11.2012, 12:51
Mel Gibson are o nouă iubită: dublura actriței Jennifer Aniston
Mel Gibson are o relație cu Ashley Cusato, o cascadoare americană care a fost dublura actriței Jennifer Aniston.

Ashley Cusato, o brunetă în vârstă de 38 de ani, a fost dublura și altor vedete de la Hollywood, precum Penelope Cruz și Denise Richards.

Zvonurile despre noua relație a actorului australian au fost alimentate după ce Mel Gibson, în vârstă de 56 de ani, a fost fotografiat alături de Ashley Cusato, în timpul unei cine intime pe care cei doi au luat-o duminică, într-un restaurant din Malibu, potrivit site-ului tabloidului britanic The Sun.

Site-ul TMZ.com afirmă că Ashley Cusato, care deține centura maro la karate, și Mel Gibson au o relație care a început în urmă cu cel puțin o lună.

Potrivit presei americane, actorul australian este „fermecat” de noua lui iubită, pe care intenționează să o prezinte în curând familiei sale.

Tabloidele americane afirmă că Mel Gibson a pus capăt scurtei sale relații cu cântăreața italiană Nadia Lanfranconi pentru a avea o relație cu Ashley Cusato.

Ashley Cusato a asigurat dublajul unor vedete în filme precum „Baywatch”, „Cop Land”, „The Princess Diaries” și în remake-ul din 2007 al filmului „Halloween”. Ea a apărut totodată în calitate de actriță și în câteva roluri mici în televiziune și pe marele ecran.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari și mai bine plătiți actori din lume. El a câștigat două premii Oscar, la categoriile „cel mai bun regizor” și „cel mai bun film”, în 1995, cu pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart”. Celebrul regizor al filmelor „Patimile lui Hristos” și „Apocalypto” a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul „Edge of Darkness”, considerat un eșec comercial.