Mel Gibson, rușinat ca a condus sub influența alcoolului

Apropo.ro / 31.07.2006, 12:14
Mel Gibson, rușinat ca a condus sub influența alcoolului
Mel Gibson spune ca îi este "rușine" de acțiunile care au condus la arestarea lui, vineri dimineața, pentru șofat sub influența alcoolului, informeaza BBC News Online. Starul în vârsta de 50 de ani a fost oprit de Poliție pe când conducea cu o viteza


Mel Gibson spune ca îi este „rușine” de acțiunile care au condus la arestarea lui, vineri dimineața, pentru șofat sub influența alcoolului, informeaza BBC News Online.

Starul în vârsta de 50 de ani a fost oprit de Poliție pe când conducea cu o viteza de doua ori mai mare decât limita legala, în Malibu, California. Actorul-regizor a picat testul cu fiola, a fost arestat, iar apoi eliberat pe o cauțiune de 5.000 de dolari.

Ulterior, actorul a cerut scuze polițiștilor, declarând ca regreta cuvintele urâte rostite în timpul arestarii.

Gibson a spus ca s-a comportat ca un om fara nici un pic de stapânire de sine. „Am spus lucruri pe care nu le cred și care sunt demne de dispreț”. El a adaugat ca le este recunoscator polițiștilor pentru ca l-au salvat de sine însuși și „de nenorocirea de a le face rau și altora”.

Catolic devotat, Gibson a luptat cu alcoolismul toata viața sa de adult.

Vedeta a câștigat Oscarul pentru cel mai bun regizor în 1995, cu filmul „Braveheart”, în care a și jucat. Producția sa „Patimile lui Hristos”, din 2004, a fost desemnata recent cel mai controversat film din toate timpurile, de catre revista americana Entertainment Weekly.

(Redactor: Ana Maria Draghici; [email protected])
Mediafax

Tags: