MELECHESH și God cântă la București, în noiembrie

De: Carmen Ulian / 02.09.2014, 15:01
MELECHESH și God cântă la București, în noiembrie
Pe 13 noiembrie, la Colectiv, asirienii de la MELECHESH revin în România, pentru un concert de excepție, alături de hoarda barbară de la GOD!

Încă două trupe vor fi anunțate cât de curând, una dintre ele de peste hotare. Organizatorii oferă primele 50 de bilete la preț special de doar 35 de lei!

Formată în 1993 ca un proiect solo de către Ashmedi, MELECHESH s-a evidențiat în piața metal cu un sound aparte cu influențe orientale, dând naștere unui stil aparte denumit „Asirian metal” sau „Oriental black metal”.

Numele trupei vine de la expresia melech care înseamnă rege și esh care înseamnă foc în aramaică și ebraică. Cu 5 albume la activ, Melechesh revin la București cu un setlist compus din piesele care i-au făcut celebri

GOD nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre trupele românești de metal cu tradiție. Același show energic plin de efecte speciale pe care îl veți putea vedea și pe 27 septembrie la METALHEAD Meeting la Arene alături de Paradise Lost și Finntroll va invada și clubul Colectiv, pe 13 noiembrie! Concertul se anunță cu adevărat special, mai ales că cei de la GOD vor sărbători 20 de ani de existența la București!

Biletele pentru acest concert s-au pus deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.

melechesh

Primele 50 de bilete au preț special de 35 lei, în cadrul ofertei earlybird, apoi prețul acestora va fi de 40 de lei până pe 12 noiembrie. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei.

Pe www.iabilet.ro puteți plăti cu cardul, prin Paypal și Vodafone sau puteți comanda bilete ramburs.

În București, bilețele în format fizic se pot găsi în :

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30 colț cu Magheru)

– Magazinul Muzica (Senia)

– Agențiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 și Str. Frumoasă, nr. 56 (colț cu Calea Victoriei)