Melek Amet s-a stins din viata

Apropo.ro / 23.05.2008, 10:55
Melek Amet s-a stins din viata
Dupa ce timp de doi ani de zile s-a luptat cu cancerul ovarian, fostul top-model Melek Amet s-a stins din viata ieri la ora 11.45

Dupa ce timp de doi ani de zile s-a luptat cu cancerul ovarian, fostul top-model Melek Amet s-a stins din viata ieri la ora 11.45.

Din cauza neglijentei, aceasta a ajuns la doctor intr-o faza avansata a bolii si cu toate ca a urmat un tratament cu citostatice nu s-a mai putut face nimic. Desi era musulmana, din dorinta de a se salva, a acceptat sa mearga cu Zina Dumitrescu sa se roage la Manastirea Casin.

Dupa doua saptamani in care a fost in coma, Melek a fost rapusa de boala la doar 48 de ani. Melek Amet a lucrat la Casa de moda Venus in perioada 1981-1992, sub aripa creatoarei Zina Dumitrescu, fiind preferata fostului tovaras Ceausescu.

Zina Dumitrescu: "Sunt innebunita. Cel mai drag copil al meu s-a dus. Am fost aseara la ea si era in coma. In afara de faptul ca respira, nu mai facea nimic. N-am vazut in viata mea pielea pe os. E putin spus ca slabise. Nu mai manca nimic. Nu mai putea. Chiar daca am fost plecata din tara, am vorbit cu Neni, mama ei, tot timpul la telefon. Mi-a zis acum trei saptamani, cand inca Melek mai vorbea, ca a refuzat tratamentul. Medicul i-a spus ca e inutil. Singurul lucru care a ajutat-o e ca n-a avut dureri mari. Asa a vrut Dumnezeu. Sa o odihneasca in pace!"

Ingrid Vlasov: "A fost foarte linistita in ultimele clipe. S-a intamplat azi la ora 11.45. Nu pot sa va dau detalii. Melek nu si-ar fi dorit, de aceea n-a vrut sa mai stea cu nimeni decat cu mine, pentru ca nu voia sa fac public acest lucru".

Dana Savuica: "Nu pot sa cred! Vroiam sa o vizitez zilele astea sa vad ce mai face…Dumnezeu sa o odihneasca!"

Melek va fi inmormantata conform traditiei musulmane, astazi, la ora 14.00, la Cimitirul Turcesc de la Ghencea.