Mellina şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum artista – VIDEO

De: Cristiana Trifu / 30.10.2017, 15:33
 Mellina şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum artista - VIDEO
Mellina lanseaza un videoclip emotionant la noul single "Poezii pe piele", scris si compus de artista impreuna cu baietii de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia).

Dupa ce a bifat colaborari cu artisti precum Karym – „Anonim”, Cortes – „Sa nu spui ca nu ti-am zis”, Cosy – „Trist dar adevarat”, NOSFE – „Ochii tai”, sau Mihai Chitu – „O ultima tigara”, Mellina revine de data aceasta cu un single solo. Versurile piesei „Poezii pe piele” vorbesc despre o dragoste neimpartasita.

Videoclipul regizat de Daniel Libeg vine in completarea mesajului single-ului si o prezinta pe artista intr-o cladire parasita, cu un look nou, artista poarta o peruca blonda, este imbracata intr-un body negru, si cu versuri din piesa scrise pe piele.

„Sunt om si prin definitie imperfect. Muzica pe care o fac este suma sentimentelor, trairilor si mai ales frustrailor mele. “Poezii pe piele” este una din fetele mele si ma bucur ca DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) a reusit prin productia lor sa imi impacheteze piesa astfel incat mesajul sa fie “there in your face” si le multumesc lor si lui Daniel Libeg ca mi-au inteles si sustinut viziunea! Luv u guys!”, a declarat Mellina.

Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut, “Poza de album”, in colaborare cu Vescan. In plus, a colaborat cu Bere Gratis, JerryCo, TWO, Karym, Mihai Chitu, Cosy, Cortes, NOSFE si a produs / scris piese pentru numerosi artisti din Romania.