Membrele unui om, gasite in stomacul unui crocodil (Video)

De: Marian Andrei / 26.09.2011, 16:54
Membrele unui om, gasite in stomacul unui crocodil (Video)
In timpul "autopsiei" făcute unui crocodil ucis de locuitorii unui sat din Indonezia, aceștia au avut parte de o surpriză de proporții: părți ale corpului unui om au fost scoase din stomacul acestuia.

Locuitorii unui sat din Indonezia au plecat sa vaneze crocodilul, in urma disparitiei a trei sateni care plecasera la pescuit pe raul Dusan 2, in apropierea provinciei Nusa Tenggara. Ei au reusit sa captureze crocodilul de 500 de kilograme, pe care l-au disecat in mijlocul multimii.

Au avut parte de o surpriza de proportii, scotand din stomacul reptilei bucati de corp omenesc, mai exact brate, picioare si capul unui om. In stomacul crocodilului s-au mai gasit fragmente de craniu, fire de par, un tricou si o pereche de pantaloni scurti. Potrivit satenilor, ramasitele gasite in stomacul reptilei de cinci metri ar apartine unuia dintre cei trei pescari disparuti cu o saptamana inainte de inceperea vanatorii crocodilului.

Atentie, imagini socante!

Nu se stie inca numarul oamenilor devorati de reptila, ramasitele omenesti urmand a fi analizate, pentru stabilirea identitatii victimelor.