Membrii Hi-Q, aviatori în videoclipul piesei „Luni”

Apropo.ro / 16.04.2013, 16:30
Membrii Hi-Q, aviatori în videoclipul piesei
Trupa Hi-Q a lansat videoclipul piesei "Luni" ce a fost filmat la Aeroclubul României de la Clinceni.

Membrii trupei Hi-Q și-au luat în serios rolul de piloți la filmările videoclipului „Luni”. Acestea au avut loc la Aeroclubul României de la Clinceni, iar regia este semnată de Valentin-Narcis Sturzu.

Piesa, compusă de Liviu Teodorescu, Marius Moga și Ionuț Vasilache, cu textul semnat de Ada Moldovan alături de Marius Moga a fost interpretată în premiera la On Air Music Awards – 15 aprilie 2013, odată cu lansarea oficială a clipului.

 


 

Cine iubește zilele de luni? Alarma sună strident și repetitive, te chinui, cu ochii lipiți, să-ți ridici corpul din pat și simți că mori dacă nu bei o cafea tare. Toti oamenii ocupați se luptă cu începutul zilelor de luni, însă odată activați, pot să și zboare„, au declarat cei de la Hi-Q despre noul lor single.

În privința zborului, Mihai Sturzu este ceva mai experimentat decât colegii săi de trupă. El este pasionat de aviație și zbor. În 2012 a urmat cursurile PPL – Private Pilot Licence ale Aeroclubului Brașov, și își dorește ca într-o bună zi să se afle la manșa unui avion de pasageri, ca și pilot comandant.

Mihai a zburat pe un avion ZLIN 142 și își dorește să achiziționeze un Cessna cu care să străbată țara în lung și în lat.

Pentru filmări, cei trei artiști au zburat la propriu alături de piloții Aeroclubului României de la Clinceni: directorul general al Aeroclubului George Rotaru, comandantul adjunct Aeroclubului României Alexandru Ion, pilotulul (aripă stânga) Andrei Șerbu și pilotul (aripă dreapta) Cornel „Q” Marinescu.