Membrii trupei Backstreet Boys au primit stele pe Walk of Fame (Video)

De: Gabriela Voicu / 25.04.2013, 16:30
Membrii trupei Backstreet Boys au primit stele pe Walk of Fame (Video)
Brian Littrell, AJ Mclean, Kevin Richardson, Howie Dorough și Nick Carter, alias trupa Backstreet Boys, au primit câte o stea pe Bulevardul Celebrităților din Hollywood.

După 20 de ani de când trupa BSB s-a lansat în peisajul muzical, băieții au primit recent o stea pe Walk of Fame, bulevardul celebrităților, din Los Angeles, SUA.

„Am muncit toată viața pentru ca nimeni să nu calce pe mine, dar asta pot să accept”, a declarat glumind Brian Littrell, unul dintre membrii trupei Backstreet Boys, referitor la steaua sa de pe Hollywood Walk of Fame.

Brian compune formația alături de AJ Mclean, Kevin Richardson, Howie Dorough și Nick Carter, iar această perioadă este plină pentru cei cinci băieți, care pregătesc un album nou și un turneu. De asemenea, ei au acceptat să realizeze un documentar în care vor dezvălui totul despre trupă.

Deși lucrurile s-au schimbat mult de când băieții s-au lansat, în anii ’90, ei speră că încă au fani „traditionaliști” dispuși să le cumpere muzica. Luna viitoare, trupa va susține un turneu în China și încă lucrează la noul album, căruia nu i-au găsit încă titlu.