Memoriile Angelinei Jolie valorează 50 de milioane de dolari

Apropo.ro / 21.10.2013, 09:27
Memoriile Angelinei Jolie valorează 50 de milioane de dolari
Angelina Jolie este pe punctul de a semna un contract record în valoare de 50 de milioane de dolari pentru a-și scrie memoriile.

Potrivit presei americane, actrița în vârstă de 38 de ani, a generat un veritabil „război al licitațiilor” pentru achiziționarea drepturilor de publicare a autobiografiei ei, iar prețul pe care editurile ar fi dispuse să îl plătească a ajuns deja la 50 milioane de dolari.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

O sursă dintr-o editură americană a declarat pentru publicația Daily Star Sunday: „Oricare va fi editura care va obține semnătura ei va sta pe o mină de aur”.

Cartea ei are garantată prima poziție pe lista bestsellerurilor practic în orice țară din lume”, a adăugat aceeași sursă.

Un prieten al celebrei actrițe americane a dezvăluit faptul că Angelina este de părere că „acesta este un moment potrivit” pentru a-și scrie autobiografia și că nu dorește să se răzgândească în această privință.

Anul trecut, în luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie și Brad Pitt au confirmat că s-au logodit și că urmează să se căsătorească, spre încântarea numeroșilor fani ai celor doi artiști americani.