Memory Stick PRO Duo de 16GB de la Sony

De: Mirel Mircea / 23.01.2008, 13:40
Memory Stick PRO Duo de 16GB de la Sony
Sony Europa anunta optiuni noi de inregistrare a continutului de inalta definitie odata cu lansarea noului Memory Stick PRO Duo de 16GB

Sony Europa anunta optiuni noi de inregistrare a continutului de inalta definitie odata cu lansarea noului Memory Stick PRO Duo de 16GB.

Acest Memory Stick de mare capacitate este ideal pentru noile camere video Handycam de la Sony bazate pe tehnologia AVCHD, precum si pentru ultimele modele de camere foto digitale de inalta rezolutie de la Sony (Cyber-shot).

Utilizatorii pot stoca pana la 110 minute de continut video de inalta definitie, inregistrat in modul 1920, aproape 6 ore de continut HD, atunci cand se utilizeaza modul 1440 LP si peste 4000 de fotografii digitale la o rezolutie de 10 Megapixeli.

Este solutia de stocare optima pentru continutul HD datorita posibilitatii de a transfera rapid si usor cantitati mari de continut video altor dispozitive.
Poate fi extras din camera video si inserat direct in slot-ul pentru Memory Stick al unui PC sau laptop ori intr-un adaptor compatibil.

In Europa, pentru campania initiala de lansare, Memory Stick-ul va veni la pachet cu un adaptor USB pentru transfer mult mai facil de fisiere din dispozitivele dumneavoastra in PC, pentru a edita continutul si a-l putea transfera mai usor.

Memory Stick-ul PRO Duo de 16GB va fi disponibil in martie 2008.