„Men in Black 3” a spart box office-ul american! E mai tare decât „The Avengers”

De: Gabriela Voicu / 28.05.2012, 15:30
Pelicula "Men in Black 3" conduce box office-ul american, detronând super-eroii din "The Avengers".

„Bărbați în negru 3/Men in Black III” i-a detronat pe super-eroii din „Răzbunătorii/The Avengers” și a debutat pe prima poziție în box office-ul nord-american, potrivit presei internationale.

Această comedie SF, regizată de Barry Sonnenfeld, a obținut încasări de 55 milioane de dolari în primul weekend de proiecții.

În film, joacă Will Smith, Tommy Lee Jones, Emma Thompson și Josh Brolin, dar și cântăreața Nicole Scherzinger, care are o apariție scurtă la începutul peliculei.

Prima producție din seria „Men in black” a debutat in 1997, iar al doilea a avut premiera în 2002.

Lungmetrajul SF „Răzbunătorii/The Avengers”, regizat de Joss Whedon, a pierdut poziția de lider și a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 36,9 milioane de dolari în al patrulea week-end de exploatare.

Pe locul al treilea în box office-ul nord-american a coborât filmul de acțiune „Battleship”, în care pușcașii marini americani luptă împotriva unei invazii extraterestre. Această peliculă SF, care îi are în distribuție, printre alții, pe cântăreața Rihanna și actorii Alexander Skarsgard și Liam Neeson, a obținut încasări de 10,8 milioane de dolari.