„Men In Black 4”: Aventurile bărbaților în negru continuă!

De: Gabriela Voicu / 23.07.2012, 14:30
Will Smith a confirmat că va juca în partea a patra a celebrei serii "Men In Black", una dintre cele mai profitabile francize la ora actuală.

Will Smith va apărea în continuarea seriei „Men In Black”, în rolul agentului J, pe care l-a interpretat recent în partea a treia a peliculei.

Actorul a filmat pentru „Men In Black 3” la inceputul acestui an și a demonstrat că seria S.F. este încă apreciată de public, aceasta având încasări de circa 615 milioane de dolari până în prezent.

Doug Belgrad, președintele Columbia Pictures, omul din spatele acestui proiect cinematografic, a dat deja „undă verde” pentru filmările celei de-a patra părți „MIB”, declarând pentru Hollywood Reporter: „Suntem mulțumiți de performanța financiară obținută în urma lansării Men In Black 3 și credem că este o franciză de succes. Vom face încă un film, dar încă nu știm cum”.

Nicole Scherzinger („Men In Black 3”)

Comedia S.F. „Men In Black 3” a fost lansată pe 25 mai 2012 și i-a readus în prim plan pe Will Smith și Tommy Lee Jones, alături de Josh Brolin, Emma Thompson, dar și de cântăreața Nicole Scherzinger,, care are o apariție scurtă chiar la începutul filmului.

Primul MIB a fost lansat în 1997, în regia lui Barry Sonnenfeld, cu Steven Spielberg ca producător, iar partea a doua a apărut în 2002, având-o în distribuție și pe Lara Flynn Boyle.

Seria are la bază revista de benzi desenate cu același nume, a lui Lowell Cunningham.