Menage a trois… doar cu fete

Apropo.ro / 19.02.2008, 12:43
Menage a trois... doar cu fete
Un menage a trois cel mai des intalnit este in formula doi plus una sau doua plus unu. Matematica simpla.

Un menage a trois cel mai des intalnit este in formula doi plus una sau doua plus unu. Matematica simpla. Barbatilor le place sa fie devorati de doua femei cu imaginatie, senzualitate, pofta de sex si putina perversitate. Cum sa nu le placa sa stea precum o Pasa (Hassan) cu toate la picioare? Sa le schimbe dupa bunul plac, iar ele sa nu se ofenseze. Vise placute.

In cazul in care avem formula compusa de doi plus unu avem de-a face cu ceva mai multa solicitare si atentie din partea feminina. Are calcule multe de facut pana sa gaseasca rezultatul. Imaginatia si fanteziile celor doi trebuie puse in practica pentru satisfacerea tuturor.

Ce spunem despre formula de doua plus una? Suna incitant? Este drept ca ele pot spune ca nu-si inseala iubitii….nu cred ca ei s-ar supara ci ar dori sa repete…cu totii.

Sexul in trei fete nu este complicat precum ar parea. Chiar daca este nevoie de o bucatica din partea masculina, se rezolva imediat cu o jucarie erotica. Femeile sunt mai delicate si mai senzuale, nu se grabesc si pun accent mai mare pe preludiu, le place sa incite si sa fie incitate la maxim. Menage-ul in trei fete poate fi daca nu unica o experienta inedita.

"Intr-o incapere cu muzica in surdina, trei fete cucuiete stau in lenjerie intima sexy, la un pahar de ceva. Lumina difuza le da un aer misterios. Ritmul muzicii incita ceea ce le ridica in picioare. Dansul lor senzual se completeaza cu mangaieri si sarutari indelungi. Se saruta pe rand parca predand stafeta. Impart ce au mai bun si ce le place. Usor piesele de lenjerie incep sa cada, dezvaluind corpurile sculptate de un artist care vede femeia o zeita cu forme absolut perfecte. Fesele tari si obraznice nu cer decat palme si mangaieri. Jocul erotic al fetelor ar innebuni si cel mai puternic barbat. Nimeni nu ar rezista tensiunii create in camera.

Chiar daca partea masculina lipseste fetele au dildo-uri, margele, vibratoare si lubrifianti, pe cat posibil sa nu se simta lipsa nimanui. Se aprind una cate una si gem de senzatiile pe care fetele le creaza. Mangaieri, sarutari, cautari de puncte (G), placere".

Oricare barbat si-ar fi dorit sa fie in mijlocul lor pentru a se profita de el. Daca fetele au facut asa ceva nu se numesc lesbiene. Fara catalogari de genul acesta. Experientele sexuale isi au rolul in momentele potrivite. Nu stii niciodata cand primesti, ca barbat, un asemenea cadou. Decat partenera sa fie retinuta de la activitati de acest gen, mai bine las-o sa "te insele" asa inainte.

Daca se intampla partida de amor nu inseamna ca fetele nu iubesc barbatia, si ca nu vor sa se lase pe mainile unui barbat care stie ce are de facut.

Nu stiu daca ati trecut prin asemenea momente pentru a va da seama de ce se simte, daca este placut, daca poti sa judeci inainte sa fi cunoscut problema cu adevarat. Un mare avantaj al acestei orgii este ca nu ramai gravida, dar asta nu inseamna ca vreau sa devii lesbi. Glumeam.

Stiu ca uneori, tu ca barbat, vrei sa fii cu doua, insa iti doresti sa le privesti pe cele trei fara sa le atingi?