Menage-ul a trois poate avea consecinte dramatice

Apropo.ro / 10.11.2011, 13:22
Menage-ul a trois poate avea consecinte dramatice
Pentru marea majoritate a barbatilor, menage-ul a trois cu doua femei este o placere suprema, insa pentru doi barbati din SUA a fost cea mai mare greseala facuta vreodata.

Jorge Daniel Silva (22 de ani, din Florida) si un alt tanar de 18 ani, din Arizona, nu au nimic in comun in afara faptului ca nu vor mai incerca niciodata un menage a trois, unul sfarsind dupa gratii si celalalt in spital.

Jorge Silva s-a decis impreuna cu sotia sa sa invite o femeie acasa cu care sa faca un menage a trois. Totul a fost perfect pana cand Jorge s-a enervat crezand ca cele doua femei fac sex intre ele, ignorandu-l, acesta si-a lovit sotia cu pumnul dupa care a luat televizorul in brate si a lovit-o de doua ori cu acesta. Daca asta nu era de ajuns, Silva a mai luat un televizor din casa si a aruncat cu el dupa sotia sa care se afla trantita la pamant, lovind-o ulterior cu pumnul si pe a doua femeie care incerca sa ii desparta.

Barbatul a fost arestat si urmeaza sa isi primeasca sentinta pentru criza de gelozie, dar mai ales de furie, de care a dat dovada.

Al doilea caz socant il aduce in prim plan pe un tanar din Arizona care si-a luat inima in dinti si s-a deplasat cu autobuzul pana in Milwaukee, pentru a cunoaste o tanara cu care s-a conversat pe internet.

Ajuns acolo, acesta a aflat ca tanara impartea apartamentul cu inca o fata iar cele doua i-au propus sa faca un menage a trois.

Totul a fost perfect pentru tanarul de 18 ani, pana cand a ajuns la partea cu 300 de injunghieri si biciuri pe care a trebuit sa le indure timp de 2 zile, ajungand sechestrat de tinerele domnisoare.

Se pare ca cele doua femei, Rebecca Chandler si Raven Larrabee, au aplicat diverse ritualuri satanice asupra tanarului, care initial isi daduse consimtamantul insa situatia degenerand.

Tanarul a reusit sa scape si sa ajunga la politie desi avea multiple intepaturi cat si rani provocate prin biciuire pe spate, fata, maini, picioare si gat.

Cele doua tinere au fost arestate si urmeaza sa fie cercetate penal iar tanarul a primit ingrijiri medicale si se afla in afara oricarui pericol, postand pe pagina sa de Facebook un singur cuvant: „copci”.