Meniu ardelenesc pentru Roxette

Apropo.ro / 17.07.2012, 06:00
Meniu ardelenesc pentru Roxette
Cu doar câteva zile înainte de concertul pe care Roxette îl va susţine la Cluj, echipa de producţie pregăteşte ultimele detalii.

Roxette va ajunge peste câteva zile în Romania, de data aceasta la Cluj-Napoca. Marie şi Per sunt extrem de entuziasmaţi în ceea ce priveşte noua lor vizita, declarându-se încântaţi să cunoască publicul din Ardeal. Aceştia vor să încerce bucătăria locală, rugându-i pe organizatori să le pregateasca o serie de sugestii culinare cu specific ardelenesc. Pe lânga acestea, trupa a mai solicitat bere şi vin rosu autohton, multe salate şi diferite tipuri de lapte şi iaurt. Din culise însă nu va trebui să lipseasca nici ghimbirul feliat, fructele proaspete sau brânzeturile. Dincolo de meniul extrem de sănătos, trupa îşi doreste ca întreaga zona de backstage, şi în special cabinele celor doi solişti să fie decorate cu flori de sezon şi multe lumânări parfumate.
Concertul Roxette se va desfăşura pe 19 iulie, în Cluj-Napoca, biletele putând fi achiziîionate în continure din reteaua magazinelor Diverta. Copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la acest eveniment.