Meniu de la nunta prinţului William cu ducesa de Cambridge, scos la licitaţie

De: Nicoleta Nicolae / 29.10.2015, 10:23
Meniu de la nunta prinţului William cu ducesa de Cambridge, scos la licitaţie
Un meniu de la nunta prinţului William cu ducesa de Cambridge, care a avut loc în 2011, la Londra, va fi pus în vânzare la o licitaţie ce va fi organizată pe 29 octombrie, de casa Nate D. Sanders, informează contactmusic.com.

Acel document rar, destinat invitaţilor prezenţi la ceremonia din 2011, prezintă detalii despre cele trei feluri principale servite la recepţia care a urmat ceremoniei de nuntă, care au inclus somon marinat, fleică de miel şi un desert compus din îngheţată din miere, prăjitură cu cremă de vanilie şi fructe şi parfait de ciocolată.
La recepţie au fost servite şi vinuri scumpe, precum L’Hospitalet de Gazin, Pomerol şi Meursault Domaine Guyot-Javillier, iar la toastul ţinut în onorea mirilor invitaţii au fost serviţi cu şampanie rosé Laurent Perrier.

Meniul a fost tipărit pe o hârtie cartonată de culoarea fildeşului şi a fost decorat cu simbolul heraldic al tatălui mirelui, prinţul Charles, şi un chenar verde împletit cu auriu. Documentul va fi pus în vânzare de casa Nate D. Sanders pe 29 octombrie, iar preţul de pornire a fost fixat la 1.000 de dolari.
Prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles. După căsătorie, în aceeaşi zi, prinţul William şi soţia lui au primit din partea suveranei britanice titlurile de duce şi ducesă de Cambridge.