Mercedes-Benz Blue-Tec

Apropo.ro / 23.11.2006, 15:05
Mercedes-Benz Blue-Tec
Mercedes-Benz ofera cea mai mare gama de autovehicule comerciale ce respecta normele Euro 4 (obligatorii din octombrie 2006) •Peste 2 miliarde de kilometri parcursi de autovehicule Blue-Tec, si peste 35.000 de astfel de camioane vandute, ceea ce inseamna ca Mercedes-Benz are cea mai

Mercedes-Benz ofera cea mai mare gama de autovehicule comerciale ce respecta normele Euro 4 (obligatorii din octombrie 2006)

•Peste 2 miliarde de kilometri parcursi de autovehicule Blue-Tec, si peste 35.000 de astfel de camioane vandute, ceea ce inseamna ca Mercedes-Benz are cea mai multa experienta in domeniu

•Privind catre viitor, cei mai multi clienti opteaza pentru versiunile Blue-Tec 5.

Acum cand tehnologia diesel Blue-Tec a fost implementata la toata gama de camioane, DaimlerChrysler respecta in totalitate directiva privind normele de poluare Euro 4 pentru autovehicule comerciale, care a intrat in vigoare din octombrie 2006. Toate sectoarele, distributie pe distante scurte, transportul pe distante lungi si constructiile, impreuna cu operatorii de vehicule cu destinatii speciale cum ar fi autoritatile locale, au posibilitatea de a beneficia de autovehiculul cu tehnologie diesel Blue-Tec creat exact pentru cerintele lor. Aceasta inseamna ca toate autocamioanele Mercedes-Benz, incepand cu robustul Mercedes-Benz Vario si continuand cu Mercedes-Benz Atego, Mercedes-Benz Axor si Mercedes-Benz Actros, pana la Econic si diferitele serii Unimog, ca si tractorul Actros SLT, beneficiaza acum de un sistem unic si standardizat. Mai mult, gandindu-se la viitor, marea majoritate a clientilor Axor si Actros aleg deja versiunea optionala Blue-Tec 5.

DaimlerChrysler a oferit tehnologia diesel Blue-Tec inca de la inceputul anului 2005. Introducerea acestei noi tehnologii a depasit toate asteptarile: peste 35.000 de autovehicule cu Blue-Tec au fost vanute pana acum. In Europa, autovehiculele Mercedes-Benz Blue-Tec au parcurs deja peste 2 miliarde de kilometri de clienti care s-au declarat foarte multumiti. Popularitatea noii tehnologii Blue-Tec este de necontestat: aproximativ doua treimi din autocamioanele Euro4/Euro5 care se afla in prezent in circulatie poarta sigla Mercedes-Benz. In acest mediu competitiv, Mercedes-Benz cu Blue-Tec beneficiaza de cea mai mare experienta in domeniul SCR. Intre timp, toti fabricantii europeni de autocamioane – cel putin din sectorul autocamioanelor de mare tonaj, au decis in favoarea tehnologiei SCR.

Blue-Tec – cea mai economica tehnologie prin care se poate ajunge la respectarea normelor de poluare

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: