Mercedes-Benz SL600 incrustat cu Swarovski. Ce mai urmeaza?

Apropo.ro / 04.11.2008, 12:30
Un Mercedes Benz SL600 sport a fost incrustat cu 300.000 de pietre Swarovski, devenind astfel o bijuterie de masina.

Un Mercedes Benz SL600 sport a fost incrustat cu 300.000 de pietre Swarovski, devenind astfel o bijuterie de masina.

Acest posibil cadou nu costa mai putin de 400.000 de dolari si se gaseste la Osaka, unde a fost si expusa, dar deocamdata nu este de vanzare.

Bijuteria Mercedes-Benz SL600 a fost realizata de catre cei de la Cactus Corporation, pe parcursul a trei luni de zile. Producatorii au facut un tur de onoare pe o distanta de 100 km, atragand atentia tuturor.

Oficialii de la Sogo spera ca acest exponat ii aduce mai aproape de sarbatori pe oameni si le creeaza si starea de bine pe care o ai in preajma lor.

Mercedes-Benz nu este singurul lucru care a fost incrustat cu pietre pretioase. Cu putin timp in urma, un craniu adevarat din secolul 18 a fost acoperit cu aceste pietre.

Craniul este din platina si este incrustat cu diamante. Acesta, intitulat si "For the love of god" a fost achizitionat la o licitatie de catre britanicul Damian Hrist.

Opera are peste 8.000 de briliante si anul trecut a fost vanduta cu pretul de 74 de milioane de euro. Opera se gaseste la Muzeul Rijksmuseum din Amsterdam.

GALERIE FOTO

craniu

Amosu Ultimo Diamond IPhone are pretul extravagant de 177.300 de dolari doar pentru ca are incrustate 1.180 diamante (16,18 carate) si rubine. O adevarata piesa de arta.

Cine este bogat se respecta pana la capat si are si un card cu diamante. Milionarii din Kazahstan isi pot achizitiona acest card (MasterCard)unde taxa anuala de administrare va fi de 1.000 de dolari, iar limita de depozit de 50.000 de dolari.

Cardurile au in centru un diamant de 0,02 carate. Doar 1.000 de carduri cu diamante vor fi emise pentru cei care isi permit luxul. Se stie ca in Kazahstan sunt 12.000 de milionari la o populatie de 16 milioane de locuitori.

Si pentru ca pe sosea avem masina cu diamante, in muzeu este craniul cu briliante, in portofel se odihneste cardul cu diamante ne-a ramas ca si in momentele de relaxare sa avem la indemana ceva "sclipitor si valoros". Acest lucru a fost rezolvat. De acum putem juca cricket cu o minge toata plina de diamante. Bila are 5.728 diamante si costa doar 68.500 de dolari. Nu o recomand incepatorilor, nu de alta, dar daca se pierde…. nu pica bine.

bila cricket

Ce crezi ca mai lipseste sa fie incrustat cu diamante, briliante si rubine? Tu ce ai alege?