Mergi gratis cu taxiul, prin București

Apropo.ro / 31.05.2013, 15:30
Mergi gratis cu taxiul, prin București
Un bucureștean în vârstă de 23 de ani a inițiat un serviciu de taximetrie gratuit, în București. Află toate detaliile...

Alex Bobeș este un tânăr în vârstă de 23 de ani ce lucrează în domeniul IT și care a inițiat, alături de partenerul său, un serviciu de taximetrie de urgență.

Proiectul se adresează celor care au urgențe și trebuie să ajungă la o anumită destinație, un spital, se adresează bătrânilor, celor cu venituri modeste și cu probleme de sănătate, etc.

Ideea de afacere a lui Alex a pornit de la dorința de a ajuta oamenii benevol. În prezent serviciul este disponibil în sectoarele 2 și 3, unde operează 2 mașini. Toate costurile sunt suportate de cei doi inițiatori.

Alex și partenerul său au o serie de întrebări pentru cei care solicită taxiul, pentru a evita surprizele neplăcute.

Acceptăm urgențe de bun simț; de exemplu, persoane în vârstă cu probleme de sănătate, oameni cu probleme locomotorii sau persoane care și-au pierdut portofelul, cum am și avut un caz în Sectorul 3.”

Au dat liber la comenzi la mijlocul lunii aprilie și spun că, până acum, au avut circa 30 de cereri. Au fost și încă sunt clienți reticenți și și-au mai luat și câteva țepe, când au venit după câte o comandă și nu era nimeni acolo, dar tânărul spune că va continua acțiunea și speră să se extindă în tot Bucureștiul. Îi puteți găsi aici sau pe Facebook.